We zitten alweer in de tweede week! Het vliegt voorbij. Vandaag pakken we de auto en rijden we de Alpe d’Huez op en daar voorbij. Die beklimming is met de Volvo al vermoeiend… bovengekomen wandelen (klauteren en klimmen) we door een prachtige omgeving met een aantal kleine meren. Marleen hield het goed vol en was daar ook erg trots op! Na de wandeling geluncht met pannenkoeken in Alpe d’Huez en toen weer terug naar de camping. verder gezwommen en gerelaxed op de camping.

Die avond was het nog even spoken geblazen. Gelukkig geen Garda-meer taferelen, maar tekeer ging het wel. En ’s nachts nóg een hoosbui. Wel bijzonder dat bij zo’n hagelbui horen en zien je vergaat in zo’n stacaravan en dat Marleen er gewoon heerijk doorheen slaapt.

De volgende ochtend reden we naar Grenoble: toch nog even een grote stad bezoeken. Meteen met de gondel naar het Fort de la Bastille. En even van het uitzicht op de grote stad genieten. Heerlijk geluncht en toen terug naar de camping.

Elise had inmiddels een vriendinnetje: Fleur (om het ingewikkeld te maken) en Marleen kon het goed vinden met Yentl, van hetzelfde gezin, de overburen

Op woensdag ging de wens van Elise in vervulling. Lekker raften samen met mama Fleur op de rivier de Romanche. En door de regen van die nacht was er wat meer water-aanbod. Ging er best wild aan toe bij tijd en wijlen, en Fleur vond het ook niet de hele tocht even leuk. Mooie actiefoto’s onderweg gemaakt. Zelf was ik met Marleen ’thuis’ gebleven. Rustig aan gedaan, en ’s middags nog een rondje gefietst op het vlakke Voie Verte.