Woensdag 3 augustus

Vandaag de warmste dag van de vakantie: 39 graden. Alleen op de camping geweest en veel gezwommen. Dat idee hadden er natuurlijk meer, dus het was stervensdruk.

Donderdag 4 augustus

Vandaag een bezoek gebracht aan het dorpje Domme. Dat hadden meer mensen in gedachten. 1 weg, dwars door het dorpje, naar een parkeerterrein in het veld dat doet denken aan de TT of een F1 GP. Wel een leuk marktje, maar ook erg warm. ’s Avonds naar Belvés. Lekker gegeten.

Bezoekje aan Domme
Bezoekje aan Domme

Vrijdag 5 augustus

Ik heb mijn laatste rondje gefietst. Met een venijnig klimmetje halverwege. ‘ s Middags hebben we een bezoek gebracht aan Parc le Bournat, in Le Bugue. Prachtig open lucht museum, met heel veel draaimolens!

Parc de Bournat, Le Bugue

Zaterdag 6 augustus

Fleur heeft haar laatste rondje gefietst, zelf samengesteld voor de gravelbike, en dat heeft ze geweten. Heel wat hoogte meters, en de langste rit van de vakantie. Verder zijn we op de camping gebleven. Veel zwemmen en eind van de middag begonnen met inpakken. We hadden inmiddels besloten om niet helemaal naar huis te rijden op zondag, en hebben een hotel in Senlis (net boven Parijs) geboekt voor de nacht van zondag op maandag.

Zondag 7 augustus

Reisdag naar Senlis. Het duurt anderhalf uur voordat je op een snelweg bent, maar daarna verliep het tot Parijs uitstekend. Rond Parijs natuurlijk drukte en wat ongelukken, maar door de route op het laatste moment aan te passen, met dank aan Fleur, reden we er goed langs, en kwamen we om een uur of 5 aan in Senlis bij ons keurige hotel. Daar even acclimatiseren en nog even zwemmen! (wandeling maken had geen zin, want het was midden op een industrieterrein)

Overnachting in Senlis
Overnachting in Senlis

Maandag 8 augustus

De laatste reisdag naar huis. Om een uur of 2-3 waren we er alweer, na een zeer voorspoedige reis.Twee heerlijke warme weken in la Douce France achter de rug.