Donderdag 28 juli

Mijn tweede rondje gefietst. Langs Monpazier, waar we later nog een keer naartoe zullen gaan. Mooie route!

Vrijdag 29 juli

Op avontuur met Elise. 14 km kanoën op de Dordogne. Enige nadeel: de enige regen buitjes van de hele vakantie vielen vandaag. Toch een mooie tocht! Fleur heeft vandaag mijn route van gisteren gefietst.

Kanoën met Elise

Zaterdag 30 juli

Druk dagje. Eerst een bezoek aan Les Eyzies, daar waar Fleur ooit heel lang geleden met haar ouders op vakantie is geweest. Mooi die woningen half in de rots gebouwd. Natuurlijk ’s middags gezwommen, en eind van de middag naar Monpazier voor een middeleeuws feest. Erg gezellig, veel muziek en fijn van de BBQ gegeten; echte middeleeuwse kost.

Bezoekje aan Les Eyzies
Monpazier
Bezoekje aan Monpazier, Middeleeuws feest
Bezoekje aan Monpazier, Middeleeuws feest

Zondag 31 juli

’s Ochtends weer een rondje gefietst. ’s middags een bezoek gebracht aan de grotten van Maxange. En ’s avonds meegedaan aan de camping BBQ.

De grotten van Maxange

Maandag 1 augustus

Vandaag zijn we rondom de tent. We nemen afschep van Siem en Mees (en ouders) dat waren onze overburen en Marleen heeft regelmatig met Mees gespeeld. Overdag 2 keer gezwommen en nog even wat boodschappen gedaan in Belvés. Fleur heeft nog een rondje gefietst (mijn rondje van gisteren)

Op de camping

Dinsdag 2 augustus

Ik heb weer een rondje gefietst. Rondje 4. ’s Ochtends vroeg weg, want het is 35 graden plus. Fleur en Elise gaan kanoën, dezelfde 14 km als Elise en ik hebben gedaan. Marleen en ik blijven op de camping. Fleur heeft nog eerste hulp moeten verlenen tot de ambulance kwam bij een auto ongeluk vlak voor de bus die hen naar de roeistart moest brengen. Na het roeien hebben zij nog heerlijk gegeten in Salat (na 19 uur)