Vrijdag 22 juli

Eindelijk weer eens echt naar het buitenland. Met Jannes zonder baan, Elise net 13, Marleen bijna 4 gaan we naar de Dordogne. Via Orléans op de heenweg, de terugweg dachten we nog in 1 keer te doen. Op vrijdag redelijk op tijd in de ochtend vertrokken. Eigenlijk geen files, alleen rond Parijs is het altijd druk. Zo eind van de middag aangekomen in Orléans. Het adres van het sleutelkluisje klopte precies. Sleutel ophalen lukte ook. Het appartementen complex vonden we ook, maar alleen… we wisten geen nummer. Het adres dat we hadden was van het gehele complex. Daar sta je dan om een uur of 6-7 met twee zeer vermoeide kinderen. Bellen maar. Fleur kwam er uiteindelijk doorheen, en daar hoorden we: appartement 36 op de 7e verdieping. Verder prima verblijf!

Ons verblijf in Orléans (die 2 koppies zijn Fleur en Elise)

Zaterdag 23 juli

Op zaterdag hadden we een dagje Orléans om te besteden. Natuurlijk even de stad in gelopen. En de cathedraal bekeken.

Cathedraal Orléans

Zondag 24 juli

Op zondag de doorreis naar Belvés.

Onderweg naar de Dordogne

Maandag 25 juli

Vandaag acclimatiseren. Boodschappen doen en genieten van ons perfecte (splinternieuwe) mobil home.

Op de camping

Dinsdag 26 juli

Eerste rondje gefietst. Eerst ik en daarna Fleur hetzelfde rondje.

Prachtige zonnebloemen tijdens fietstochtje

Woensdag 27 juli

Een bijzondere dag. Ik word 50 en Fleur 44. Lekkere taartjes gekocht bij de bakker en natuurlijk vliegen de appjes en telefoontjes je om de oren! Bezoekje gebracht aan Salat, met de gedachte dat we daar lekker konden gaan eten aan het eind van de middag. Maar helaas, alle eetgelegenheden gingen pas om 19 uur open. Dus dat betekende een uur wachten, en daarna nog een keer een uurtje rijden naar huis. We zijn maar teruggereden en hebben onderweg gegeten. Toch een hele fijne dag met het gezin gehad.