Laatste bericht uit San Francisco. Vanavond gedineerd bij John’s Grill. Vlakbij Market street, zeg maar het winkelcentrum-centrum. Live muziek, nou dat was een getinte Amerikaan, met gitaar, die bij een ingespeeld basloopje eigenlijk best lekker achtergrond muziek verzorgde. En ik werd toevallig naast een Nederlands stel gezet. Dus effe gepraat natuurlijk. Komen uit Nijkerk, zijn hier 9 dagen en hebben een IT bedrijf. Zijn vader heeft ooit Getronics opgezet, alweer zo toevallig. Vertelden ook dat de weg langs de kust zo geweldig is. Ik bestelde trouwens een heerlijke New York Steak, Medium. Die was erg goed! Moest ook wel want hij was ook erg duur. Was een prijzig dagje; ach wat zeur ik ook: ik heb een baan šŸ™‚

Daarna nog even een rondje gelopen, maar als je 2 blokken te ver loopt, wordt het geschreeuw op straat al wat luider, en wordt je bijna high van de wiet in de lucht. Dus maar weer met de Cable Car richting Fisherman’s Wharf. Als dat ding bijna leeg is, slaat het natuurlijk nergens op om op de rand te gaan staan en er zo aan te gaan hangen zoals je altijd op de foto’s ziet. Maar nu moest het! Heel vreemd dat je zoveel vreugde beleeft aan zo’n ouderwetse manier van vervoer. Maar ik ben de hele weg meegegaan, tot aan de kust. Toen nog een ijsje gehaald en weer terug naar het motel gewandeld. Waar ik achter was gekomen, is dat naast het motel een sushi bar zit. Dus zojuist nog even een biertje gepakt en een paar stukkies sushi. Heerlijk!!! Zodadelijk lekker slapen en dan morgen op pad! Route had ik al een beetje verklapt, maar wellicht loopt het allemaal anders! En dat maakt geen klap uit!:-)