Lange dag dat kun je wel zeggen. Het is nu 21 uur, dus 6 uur ’s ochtends in Nederland. Dus best lang wakker gebleven.

Vandaag verliep eigenlijk prima. De vlucht vertrok op tijd, en wat is dat toch altijd op Schiphol dat je altijd wel een BN-er tegenkomt. Loop ik de vertrekhal binnen, sta ik oog in oog ( nou ja, daarvoor komt ie een halve meter tekort) met Jan Lammers, wie was dat ook alweer?……

En in het vliegtuig zat ik naast Ron, een dit weekend 30 geworden, fulltime DJ. En weer een duidelijk teken dat ik ouder begin te worden, want om de paar woorden, en in elke zin gooide hij er het woord “chill” erin. En als er geen zin voorhanden was om de uitdrukking erin te gooien, riep hij hem gewoon los!:”chill, man”. Wel een aardige vent hoor, maar ik werd er gek van..

Na aankomst een grote witte Toyota Camry gehuurd. Probleemloos met de TomTom op de iPhone naar het motel gereden. Na het douchen langzaam naar de kust gelopen en zo naar Fisherman’s Wharf. Terrasje gepakt, coronaatje, en in het Hard Rock Café diner gepakt. Daarna nog even met de cablecar richting het centrum: Union square en Market street. Wat een heuvels in die stad!! Het lijkt wel een in elkaar gedrukte harmonica.

Eerste foto’s zijn geschoten…

Nu vallen de ogen toch echt dicht, dus slapen geblazen. Morgenvroeg alcatraz en morgenavond natuurlijk NBA,