Vandaag een kort berichtje. Want… Morgen om 6 uur op, inpakken en ontbijten en om 7 uur weg voor een lange reisdag. Eindigend met 2 nachten op de rivier zonder stroom, dus ook geen blogs. Vandaag was vol en enerverend! Vanochtend naar de beroemdste tempel in Bangkok met een liggende Boeddha van 46 meter lang. Vervolgens in de behoorlijke hitte (nog niet helemaal gewend) naar het paleis. Aansluitend een boottocht door het gedeelte van Bangkok dat de bijnaam Venetië van het oosten heeft. Kanalen dus, en veel! Na de lunch stapten we op de mountainbike en hebben we 4 uur door Bangkok gefietst, inclusief 2 keer oversteken van de rivier middels punterachtige boten. Was erg afwisselend, door de jungle in het park, door de ‘slums’ waar mensen de voeten in moesten trekken zodat we langs konden fietsen. En iedereen even vriendelijk en enthousiast ! Tot slot naar hotel en zojuist met 11 mensen Chinees gegeten in… Chinatown. Was prima. Nu lekker gedouched, en zodadelijk slapen. Erg leuke groep, dus bevalt prima. Morgen de rust en de wildernis in. Truste…