Even rekenen. Op van zaterdag ochtend 8 uur Nederlandse tijd tot zondagavond 9 uur (nu dus) Thaise tijd. Oh is nog maar 29 uur, valt reuze mee. Combinatie met vanuit het hotel de klamme 30 graden inlopen maakt het wel enigszins vermoeiend. Toch nog even na de standaard bespreking van de reis met de groep incl voorstelrondje de stad ingegaan. Even een stoepa bezocht ( dat woord gaat nog vaak terugkomen!) en vervolgens een noodlesoepje naar binnen gewerkt. Oh wat was dat zout welkom! Ik zweette me een ongeluk. Begin nu een beetje te acclimatiseren. Vervolgens met het openbaar vervoer op de rivier; zeg maar de metro op het water, een stuk gevaren. Nou dat ging te keer. Zo’n motor wordt volgens mij in enkele maanden afgeschreven en de lucht al veel eerder! Sjonge jonge wat een rookpluimen. Gelukkig varen er maar enkele tientallen tegelijk op die rivier. Bij terugkomst in het hotel heb ik de jacuzzi/zwembad even bezocht. Op zijn funda’s gefotografeerd op de site; in het echt maximaal 2 bij 4 meter. Maar!!!! Wel op de 24e etage op het dakterras met uitzicht op de skyline van Bangkok !!! Was even lekker ontspannen. Vervolgens met de hele groep in het hotel gegeten met een soort buffet om wat Thaise gerechten te proberen. Was redelijk en gelukkig not spicy! Morgen om 7 uur ontbijt. Je zou denken dat ik nu goed zou moeten kunnen slapen! Gaan we proberen. Stay tuned….