Het is nu een uur of 4. Ik zit in de lobby van het hotel even te relaxen voordat we sraks voor de laatste keer naar het HHH te gaan. Wellicht toch nog een huldiging vanavond! Vanochtend zeer vroeg naar het Olympisch Park gegaan voor onze basketbal wedstrijden. Eerst Rusland tegen Australië. Beiden al door naar de kwartfinale, maar toch nog een spannende wedstrijd. Australië stond de hele tijd voor, Rusland kwam ongeveer een minuut voor tijd voor te staan, maar een driepunter in de zoemer bracht de overwinning voor de Aussies. Daarna Litouwen (dat USA op 5 punten verschil had gehouden) tegen Tunesië. Tunesië stond ook 3-kwart van de wedstrijd voor, maar toen ging Litouwen er overheen. En dan zitten er ineens ook honderden Litouwers in die hal!
Daarna een Chicken Curry gehad (voor die tent stond de kortste rij, maar best lekker) en toen nog even het park over gestruind, mensen kijken en foto’s maken. Als je echt struint ben je trouwens wel een dag onderweg van de ene naar de andere kant. Jammer genoeg was de gemiddelde wachttijd bij de grootste Londen 2012 Megastore ongeveer een uur, dus souvenirs zijn er nog niet. Misschien morgen nog. Rond de lunch spreek ik met Martin Gilday, mijn oude baas, op vliegveld Gatwick. Morgenochtend vroeg nog even kijken naar wat hebbedingetjes. Maar eerst natuurlijk richting HHH, voor een kwartfinale Nummerdor/Schuil. mooie atletiek en misschien zodadelijk een gouden medaille van de springruiters? En de huldiging van Marit Bouwmeester? Of is dat te ver reizen van de kust.