Goedemiddag vanuit een internet cafe in Nara. Hier liggen de Japannertjes dus uren achtereen te gamen, erg lkuie bureasutoel, enorme Hoofdtelefoon nachtlampje etc Vandaag づsNara bezocht over een half uurtje weer met de trein terug naar Kyoto. Veel tempels vandaag, enorme inpandige Boeddha en een mooie wandeling (Nara was hoofdstad vanJapan zo rond 700-800. GisTeren mooie dag in KYoto GEHAD. Nou ja mooi, we hebben er iets Van gemaakt. Het regende de HELE dag. :sOchtends naar een kasteel, prachtig gebouw en de tuinen worden er onder de paraplu eigenlijk ook niet lElijker op. Mooi groen. Toen naar het INternational Manga Museum, Van de beroemde Japanse comics (strips)Tot slot nog naar een park in het oosten van Kyoto. Daarna lekker gegeten en toen nog wat Geisha:s gespot,Succesvol! Mooie plaatjes, maar je ziet er niet aan af of ze het leuk hebben )het lijkt er op van heleMaal niet. (Hoofdletter is af en toe nodig om er weer Nederlands van te maken. Gek word je ervan!) Morgen nog een vrije dag in KYoto en dan richting Osaka. Onze bagage reist dan apart en we hebben voor twee overnachtingen bij ons in de rugzak. Vandaag trouwens bewolkt, maar wel droog. Morgen schijnt nog een zonnige dag te worden. Even kort、Maar daar is ie dan. Groeten,Jannes