Goedeavond (Hier is het nu kwart over tien) Nou vandaag was geweldig,. Gisteren nog verregend in Takayma、Maar wel In een geweldige echte Minshuku geslapen )Familiehotel.Echt Japans diner, van die lage  tafeltjes, wel Wel Blij dat ze gaten in de vloer hebben gemaakt voor je benen. In het hele hotel schoenen uit, op dat ze gaten in de vloer hebben gemaakt voor je benen. IN het hele hotel schoenen uit, op het toilet ze gaten in de vloer hebben gemaakt voor je benen. IN het hele hotel schoenen uit, op het toilet speciale toilet slippers en ik heb gisteravond nog een echt Japans bad gedaan. Gewoon lekker in een toilet slippers en ik heb gisteravond nog een echt Japans bad gedaan. Gewoon lekker in een groot en slippers en ik heb gisteravond nog een echt Japans bad gedaan. Gewoon lekker in een groot en erg warm en ik heb gisteravond nog een echt Japans bad gedaan. Gewoon lekker in een groot en erg warm bad dobberen. Vanochtend was er zon! Toen hebben we Het orvelte van Japan bekeken, prachtig. Veel Hout, hoogteverchil en een pittorseske watermolen bij een vijver. Toen begon het avontuur. Eerst de trein in van Takayama naar Nagoya, en toen overstappen op de Shinkansen )kogeltrein naar Kyoto. Op de seconde nauwkeurIg  veel beenruimte, koffie , fris, bier onderweg. HelemaalGEWELDIG.Ik denk dat we zo:n 200 km/h hebben gehaald. We krijgen nog een stuk, dus misschien gaan we dan nog wel sneller . Wat een plaatjes op het station.ECHT een stoer ding! Dat vreemdetypen komt helemaaldoor het toetsenbord! Bij de minste of geringste typo komt er ineens Japans te staan. We zijn dus nu in Kyoto, voor 4 nachten! MOrgen een vrije dag die ik denk ik ook maar als zodanig ga besteden.Keertje niet met zijn 5en op stap. Ga zo slapen. Tot de volgende keer! Over de wc brillen raak je ook niet uitgepraat, en ook nog maar een keer.Op een groot stat zoals Nagoya; nog geen snippertje op het perron Helemaal nIETS!!!! Jannes