Nou, weer een topdag gehad. Vanochtend na het ontbijt opgehaald door 2 busjes (we gingen vandaag met z’n 11-en op pad) en gereden (1,5 uur!) richting Whirinaki Forest Park: het regenwoud. Prachtig programma. Eerst zelf luxe lunch klaarmaken voor onderweg. Toen uren gelopen in het bos, veel uitleg van de Maori begeleider over de bomen, planten mbt geneeskunde, de jacht etc. Toen halverwege gelunched en daarna verder. We zijn van een uur of 10.30 in het woud geweest. Fikse wandeling, bijna continu langs een razende rivier. We kregen 1 dikke shower (regenbui) op de kop. Mooi van zo’n wandeling is dat die Maori dat weer heel bijzonder kunnen afsluiten, met een een liedje in het Maori, waarvoor ze zomaar ergens een gitaar vandaan halen. Daarna ook nog maar even naar enkele Hot-pools. Overal waar je hier kijkt komt stoom uit de grond. Op die plek komt er zoveel bijna kokend water naar boven dat ze dat wat laten afkoelen en vervolgens in enkele baden laten uitkomen. Dit zijn dus volledig natuurlijk verwarmde baden, van 36-39 graden. Heerlijk, helemaal na zo’n wandeling. Ongeveer van 5 tot 6 zijn we daar gebleven. Toen afgezet in Rotorua, nog even Indiaas gegeten, en met een taxi terug naar het motel: Het Alpin Motel. Het wordt eentonig, maar weer een prachtige dag geweest. Prachtige film en foto’s weer!