We komen net aan in Rotorua, het is nu kwart voor 6 ’s middags. Ik moet even van me afschrijven want er gebeurt te veel om op te sparen. Ik begin met gisteren. ’s Ochtends gerelaxed, een petje gekocht (nummer 1) en nog even met enkele reisgenoten met de ferry overgestoken naar Russell. Even een biertje gepakt en vervolgens terug naar Paihia om met de grote boot dolfijnen te gaan zoeken in de Bay of Islands. Wat een schitterende tocht in schitterend weer!!! Dat ding vaart best hard! Zo hard dat ik ging staan op het dek, er een windvlaag was en mijn petje een meter of 100 achter de boot te water raakte. Meteen na aankomst weer een nieuwe gekocht (nummer 2) . Prachtige baaien en landschappen. Hole in the rock is het uiterste puntje en daarachter ligt gewoon de Stille oceaan! En onderweg: 2 keer stapels dolfijnen gezien (zowel door de camera als live). Ik heb prachtige filmbeelden!!! Echt een hoogtepunt tot nu toe. Vervolgens eind van de middag terug en heb ik uitgebreid staan borrelen met het personeel van het schip, onze chauffeur en een andere reisleidster van Djoser die daar toevallig ook was. Ik zei tegen die man van de boot: I’ ve only been here a few days, but it’s already amazing. Weet je wat ie zei? ” You ain’t seen nothing yet!, wait for the southern island” Dus dat belooft nog wat. Daarna nog lekker gegeten en toen het bed in om een uur of 11. Geslapen tot 6 uur! Dus weer back on track, want ik wilde er om 6.30 al uit. Zie voor vandaag volgende mailje (die Jannes he, altijd een systeem)